Post by prempathoopspunccong on Feb 4, 2022 19:22:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotai viskas ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Sveiki, liūtų studijos, jei spustelėjote tai. Man 9 metai, aš skyriau tai 1 žvaigždute dėl blogų žodžių, kad tai nėra gerai. Taip pat per daug skelbimų ir tai per vėlu, ar galite tai pataisyti ir pašalinti blogus žodžius, jei tai padarysite, skirsiu 5 žvaigždutėmis. Ačiū!
Žaidimas geras, bet kai bus bandymo ataskaita, jis bus sustabdytas
Mano žaidimas dar niekada nesugriuvo. Tai blogas mokytojo žaidimas, bet juokingas ir kvailas. Jei norite tikro mokytojo žaidimo, nežaiskite šio žaidimo.
Man patinka šis žaidimas, jis įdomus ir geras, ir man patinka, kaip galite atnaujinti mokyklą ir mokinius bei užsidėti jiems bet kokią skrybėlę.
Tai erzina, nes kiekvieną kartą, kai įvertinau šį popierių, kai tik pasirodydavo skelbimas, kuris verčia mane iš naujo paleisti lygį, tai labai erzina, taip pat aš jį ištrinu, o dabar vėl atsisiunčiu ir pažiūriu, ar jis tai daro dar kartą ir ar taip. dar kartą jį ištrinsiu, tai geriausia
Man tai patinka, bet jis neleidžia man spustelėti, kad gaučiau nemokamų dalykų su skelbimu, ir neleidžia man žaisti kitose pamokose, pvz., sporto salėje ir atostogauti, bet apskritai tai gana geras žaidimas 😁
Na, kai aš prisijungiu prie programėlės, ji neleis man matyti pranešimų apie automobilius, taigi turiu atsijungti ir pataisyti
tai puikus geras žaidimas
puiku, kad galite nuspręsti, kas gaus kokį pažymį.
Daugeliui skelbimų
Linksmi ir pagrindiniai žaidimai. Bet pats žaidimas labai vėluoja. Reklamos manęs per daug nevargina, bet ką daro tai, kad programa neveikia po to, kai vieną kartą ją paleidau.
Papers Grade Please! Casual sjfw
Tai geras žaidimas, bet jis vėl ir vėl užstringa, pataisykite
Šis žaidimas yra baisus. Iš pradžių tai tikrai smagu ir sukelia priklausomybę! Bet kai žaidi ilgą laiką, tai labai blogai! Pašalinau tai dėl skelbimų ir tai niekada nesibaigia! Lyg naujų atnaujinimų nebūtų! Kai viską užbaigi, tarsi viską nusipirkai. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai tiesiog žaisti žaidimą ir gauti daug pinigų. Man taip pat nepatinka ši programa, nes joje per daug skelbimų. Nerekomenduoju naudoti šios programos, nes dienos pabaigoje jūs tiesiog ją pašalinsite. 👎
Tai labai blogas žaidimas, aš jį įdiegiau vakar, o šiandien ištryniau, nes jis užšąla per atlygį ir turiu uždaryti programą 10 minučių.
Net neįsikraus, nebandykite
geras be trikdžių desant.
Aš tiesiog esu išrankus ir man nepatiko šis žaidimas, man jis pasirodė gana nuobodus. Aš nežaidžiau daug, bet man nepatiko koncepcija. Tai panašu į daugybę žaidimų, kuriuos žaidžiau ir su kuriais nelabai susigyvenau...
Papers Grade Please! Santai nsf
Blogas
Can We Go NOOB vs PRO vs HACKER In PAPERS GRADE ...
Taigi tai įdomus žaidimas, bet jis per daug užšąla ir, mano nuomone, skelbimus yra labai smagu žiūrėti tada, kai žaidžiama
Visi netikri atsiliepimai, nepasitikėk jais. Skelbimai rodomi kas 3 klausimus, kuriems atsakyti užtrunka mažiau nei 15 sekundžių. Žaidimas yra neužbaigtas, jūs darote tuos pačius dalykus vėl ir vėl, kad susmulkintumėte kelis tūkstančius dolerių (užtrunka 15 3 klausimų rinkinių, neilgai), kad „atnaujintumėte mokyklą“, ir tada nieko nelieka. Tik tie patys klausimai vėl ir vėl.
šio žaidimo koncepcija yra šauni, bet aš užblokuoju kiekvieną kartą, kai gaunu „Samsung“ skelbimą, todėl negaliu būti tobulas, kai mergina paduoda mane į teismą dėl to, kad gavau neteisingą awnser, ir jis pateikia man reklamą. ŠIS ŽAIDIMAS YRA BAISIOS KOKYBĖS IR BŪTAS
オブジェクトハント ミニゲーム tygu
Paprasta ir labai greitai nusibosta. Sąžiningai, tai nėra taip blogai, jei žaidžiate be interneto, bet toli gražu ne itin smagus žaidimas.
PER DAUG SKELBIMŲ!!!
Tai mielas žaidimas, bet gali būti puikus žaidimas, jei ne visi skelbimai. Skelbimai yra būtini nemokamiems žaidimams, tačiau jų yra per daug.
Užtrunka apie 20 minučių iki 100 %, įskaitant nuolatinių skelbimų žiūrėjimą. Nemokėkite už skelbimų pašalinimą, nes kai baigsite pirmąją mokyklą, nebėra mokyklų, kurias būtų galima atrakinti, todėl tai beprasmiška. Aš net nesivarginčiau atsisiųsti.
tai padeda tau mokytis ir aš tai žaidžiu visą dieną
Tikrai geri, tik 2 nedidelių problemų skelbimai ir kai kurie klausimai yra sunkūs, kaip žinote, ką aš turiu omenyje
Geras žaidimas neprideda daug, nebent norite vieno labai linksmo
jis fainas🌏😸👿🐧
Nuobodu ir per daug skelbimų, ir sugrąžina mano depresiją
Man patinka tai linksmi žaidimai, bet kai ką tik atsisiunčiau, sužaidžiau tik vieną raundą ir paklausiau, kam man patinka jų žaidimai, ir man atrodė, kad ką tik atsisiunčiau, kad žinočiau, kada jis pagerės, ar blogės, ar pablogės. dar blogiau, pone, nemanau, kad tai leis man jį pakeisti, bet tai tikrai įdomus žaidimas, kurį žaidžiau kitu telefonu, bet rekomenduoju atsisiųsti šį žaidimą, nes jis tikrai smagus ir patinka, kai nežinai ką tik paspaudžiau taip arba ne, todėl jai patinka žaisti
Aš tikrai manau, kad tai įdomus žaidimas ir aš tikrai palaikau u žaidimą, tai labai graži diena, atsiprašau, turiu galvoje žaidimą.
Papers Grade Please! Santai nsf
Free download Lithuanian radio stations APK latest version 1.7.7 for Android Devices. ... Requires Android, Android 4.1+ ... Papers Grade, Please!
Taip juokinga, kai groji, kartais man gaila jų, bet kartais ne. Be to, kai nesakau teisingo atsakymo (tik nesakau, kad kas nors jaustųsi blogai, man labai patinka šis žaidimas), tai tikrai juokinga, bet man patinka apsimesti tikru mokytoju.
tai taip smagu ir atpalaiduoja, taip ir toliau!
Handbook on Marketing Transnational Tourism Themes and ...
papers for 25 years. ... She will teach the 6th grade at the Logan St. ... menininkas, dirbdamas Mozės statulą, dėjo pastangas, kad kiekvienas ios bruožas
Šis žaidimas pilnas nesklandumų
Norėčiau, kad galėčiau suteikti šiam žaidimui net ne vieną žvaigždutę, o mines0, tai taip blogai, kad žiūrėjau labai ilgą reklamą už 250 ir nieko negavau, tai buvo laiko švaistymas ir net kai išjungiate wifi ir žaidimas išlieka apie vaidinimą🙄😡😠🤬👎👎👎
Man labai patinka šis žaidimas, bet jis neleidžia jums praeiti, kai ištrinate lentą. Jame yra du daug skelbimų ir I Cat lp 3D žaidimai, todėl ar galite išspręsti šias problemas
Uncanny reiks e
Man būtų gerai, kad tai būtų 9/10 žvaigždučių vien dėl to, kad skelbimai jį sugadina, bet, tiesą sakant, tai geras žaidimas, kurį kažkada praleidau.
Man patinka šis žaidimas, bet kai tik ekranas tampa baltas ir aš jį spusteliu, jis išeina iš savęs, todėl skiriu jam tris žvaigždutes.
vilniaus universitetas - Duomenų mokslo ir skaitmeninių ...
Šiukšlės