Post by prempathoopspunccong on Feb 4, 2022 19:28:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
Cooking Tycoon Boshqalar kgmk
سلام خیییییبییییییییییییلللللللللییییییی بازی قشنگیه واقن دوستش دارم اما حصوش کرده ام چون دوست داشتم
من عاشق این برنامه هستم زیرا از نظر مدیریت زمان با ارائه خدمات بدون شکست به مشتریان بسیار چالش برانگیز است
این بازی خوب است اما از طبقه 1 تا 4 نرم بود اما در طبقه 5 ناامید شدم. من باید 62 مشتری بگیرم اما فقط 60 مشتری آمدند. حتی گوشیم را ریستارت کردم و 2 ماه صبر کردم اما 2 مشتری نیامدند. لطفااااااا نصب نکن
این یک بازی کاریکاتوریستی است اما سرگرمی انسانیت آن را افزایش می دهد تا شبیه یک بازی خوب انسانی و واقع گرایانه به نظر برسد و بیشتر ببخشد 💰
دانلود در گوشی من خیلی طول می کشد
من هم این بازی را خیلی دوست داشتم، اما با مشکل بازی، دیگر مشتری نمی آید و من هنوز بازی را تمام نکردم.
این بازی فوق العاده است. اتصال اینترنت برای این بازی وجود ندارد. ما می توانیم مواد غذایی مختلف را یاد بگیریم.
این بدترین بازی است که من در سیاره زمین با آن روبرو شده ام که فقط وقت، داده ها و خیلی چیزهای دیگرم را تلف کردم. تهیه کننده وقتی یک بازی تولید می کنید، قبل از اینکه بازی خودتان را تولید کنید، به کارهایی که دیگران انجام می دهند نگاه کنید. چگونه می توانید یک بازی بدون : راه اندازی مجدد، بدون بازگشت به عقب، بد است و آن را یک بازی "Nsi nam anam ntre"mtcheeeeeeeeeeeeeeeeee تولید کنید.
من واقعاً این برنامه را دوست دارم خیلی خوب است و آرزو می کنم غذاهای آفریقایی و همه نوع غذا در سراسر جهان داشته باشد.
خوب من فقط عاشق بازی هستم و به همین دلیل است که به 4 ستاره امتیاز دادم. و مهمتر از همه سرگرم کننده و لذت بخش است!
Cooking Tycoon بهترین بازی برای کودکان است که من نیز دوست دارم آن را انجام دهم
خوب برای من این یک بازی خوب است و من آن را بسیار دوست دارم، اولین بار است که این بازی را بازی می کنم اما یک مشکل وجود دارد که صبرم را از دست دادم زمانی که مشتری پول را ترک کرد و من آن را مطالبه خواهم کرد، آنها حتی گیر می کنند وقتی مشتری از پیشخدمت درخواست کرد، نمیدانم مشکل این بازی چیست، اما از آن خوشم آمد، اگرچه زمانی بود که سرم با این بازی درد میکرد.
واقعا بازی بسیار جالب است و من را مشغول می کند اما مشکل الان این است که من در سطح 28 nw گیر کردم، بازی دوباره حرکت نمی کند ... فقط از آن خسته شدم
این بازی خیلی دوست داشتنی است و سرگرم کننده است🙃.حتی اگر در خانه تنها هستید و حوصله دارید می توانید این بازی را انجام دهید❤️این بازی سخت نیست بچه های کوچک هم می توانند بازی کنند چون بازی سختی نیست❤️من این بازی را خیلی دوست دارم و سرگرم کننده است وقتی آن را بازی می کنید مشکلی ندارد 😍خواهر جوان من هم دوستش دارد❤️
TRANSFORMERS: Forged to Fight Екшн npg
خیلی باحاله
بازی عالی خیلی جالبه و آدمای کوچولوی بامزه ای که میرن کافه خیلی بامزه هستند 👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😁😁😁
عالی بود خیلی ممنونم از سازندش عالی ترین بازی بود من خیلی خوشم اومد😇😇😇😄😄😄😄😄😄😇😇😇 😘😘😚😍👧👧👧👧👧👧💚💚💛💛💜💜💗💗💘💘💝💞💞💟💗💓💔💔💕💖💙😘😘😚😍👧👧👧👧👧👧💚💚💛💛💜💜💗💗💘💘💝💞💞💟💗💓💔💔💕💖💙💋💋💋💋💋💋💙💙💙💙💙💙👄👄👄💓💋💓💝💚💛💓 💔💞💝
فکر نمیکنم باگ برطرف شده باشد، اما لطفاً در اسرع وقت کاری در مورد آن انجام دهید ........ بازی عالی است
وقت خود را با انجام این بازی تلف نکنید تا 4 روز مشتریان خود را از دست ندهید زیرا پیشخدمت خود را ارتقا داده اید که کند است و بازی
بازی بسیار بسیار خوب و عالی است اما من جواهرات زیادی می خواهم بدون گرفتن کارت نقدی یا کارت اعتباری و سکه نیز. و تشکر از شما برای ساخت این بازی. و این خیلی باحاله من بازی را خیلی خیلی دوست دارم.
من این را خیلی دوست دارم ..... اما نمی توانم ظرف دیگری را باز کنم
من عاشق این بازی هستم، اما گاهی اوقات رستوران را باز نمیکنم، زیرا واقعاً از این بازی لذت نمیبرم، بنابراین به شما 3 ستاره میدهم.
واقعا خوب است اما گاهی اوقات سخت و خسته کننده است
بازی برای افرادی که به سرعت علاقه دارند و کمی به آشپزی نیز علاقه دارند. می توانند غذا را با سرعت بالا بپزند و xps بیشتری کسب کنند.
لطفا این بازی را به روز کنید! چون در روز 145 متوقف می شود، coustmor نمی آید
واقعا کسل کننده است... شاید برای من باشد، برای دیگران واقعاً نمی دانم.
من به سطح 91 رسیدم و الان دیگر کار نمی کند
من خیلی لذت می برم. اما من هم اوقات خسته کننده ای دارم.
این بازی رو باید بهش هزااااااااااار تا ستاره بدن فوق العاده س 😍😍
سلام من رکسانا صالحی فرد هستم این بازی عاللللللللللللللی عاشقش میشید 😘😘😘😍😍😍
واقعا بازی خوبی بود، من در آن بازی واقعا آشپزی را دوست داشتم
جدکوی rvjdbfhdhehsgm مبتلافدف
بازی خوبی بود اما از کار افتاد
خیلی خیلی خیلی بازی خوبی است
عالیه من عاشقشم