(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon чит код безкрайно злато
Feb 4, 2022 19:31:38 GMT
Post by prempathoopspunccong on Feb 4, 2022 19:31:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код безкрайно злато ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon פנאי nois
Хубаво, обичам го
Красиво е ❤️❤️❤️ и наистина трябва да надстроите ресторанта си и да спечелите повече клиенти 🤗
Наистина ми харесва играта, не ме разбирайте погрешно, невероятна е, но се опитах да пренебрегна този проблем, но ми писна и не го инсталирам отново.. всеки път, когато отворя 3 ресторанта, отворя отново приложението, то започва отначало, виждам как коментирате поправихте грешката в преглед на други хора, но не съм много раздразнен
Тази игра е загуба на данни. спрях на ниво 3 и когато се опитам да я играя, тя ме връща към ниво 1. всичките ми надстройки, монети и скъпоценни камъни са изчезнали. и второ, когато играете тази игра, тя спира и се върна на началната страница
Игра ОБИЧАМ ТЕ
Не е зле... .
При първото време на игра обичам тази игра и искам да дам пълните 5 звезди, но когато стигна до друго ниво, тя се рестартира отначало и сега деинсталирам това. Поради лошото поведение, сега мразя тази игра 😡😡
Играта спира, когато спечеля и трябва да започна отначало
Ок
Много добра игра в сравнение с други. Рекламите са кратки, нивата, дори и най-трудните им, не са трудни за завършване. Надстройките не са ООП, ако направите допълнителните нива. Като се вземат предвид всички неща, не прекалено натрапчиви, но все още е предизвикателство, без да се налага да харча собствените си пари. Спечели за мен.
Хахаха обичам го
Мразя тази игра
Вие хора не ми позволихте да стигна до края на играта.
Харесвам играта
Фантастична игра, новата визия е перфектна
Тази игра е страхотна
Dr. Driving እሽቅድድም ebix
Харесвам тази игра много, защото е по-скоро моето темпо. Обичам тези игри за готвене, но обикновено се стига до момент, в който не съм достатъчно бърз и в крайна сметка деинсталирам играта. Този изглежда по-спокоен, така че получавам продължителни часове време за игра. Аз съм пенсионер и това е едно от моите виновни удоволствия. Надявам се, че съм намерил "Пазител".
Тъй като обичам тази игра слотове, благодаря за тази игра, съжалявам, че не написах името си.
Толкова лоша игра, моля, не си губете времето
ТОВА НАС НАЙ-ДОБРАТА ИГРА, КОЯТО СЪМ ИГРАЛ В ЖИВОТА СИ...!!!!😂😜😂❤😜😂😜❤😜😂❤😂😜❤😂😜❤😂😜❤😂😜❤😂😜❤😂😜❤😂😜❤😂😜❤😂😜😜😂😜❤😂😜 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😄❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😄❤❤😄❤ резултата до MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Играта е толкова хубава и забавна 🤩😍❤️ , лесна за игра, а също и предизвикателна, че е страхотна с толкова много ресторанти за отключване!!!❤️❤️❤️💛
Много лоша игра
Харесвам тази игра, защото тази игра, която разказвам...
Не ми позволява да премина ниво 3
Добре, но следващото ниво не се отваря.
Интересна е.
Обичам играта, но защо виси, когато стигна до американската улица😢😢😢😢
👁 ❤ играе Cooking Cafe!!!! Страхотна игра 2, докато се отпуснете!!!!
харесва ми
OMG, обичам тази игра, тя е невероятна. Обичам как има различни зони, до които можете да отключите, и подобни неща, които са толкова готини за мен, просто обичам тази част от играта, обичам как се връщате до последното местоположение и преигравам някои от нивата от това. Просто обичам тази игра аз съм обсебен от нея Играя я всеки ден, независимо дали просто не правя нищо или че наистина съм отегчен и просто имам нужда от нещо да правя или просто имам нужда да си починете от други неща.
Тази игра е много хубава, обичам я много, също така ме занимава и винаги когато играя, не се чувствам самотен, наистина я ценя
Наистина ми харесва играта, но няма да позволи да се види последното парче от кухнята, за да продължим напред. Има няколко грешки, така че ще трябва да премина към друг. Много ми хареса играта ти. Може би по-късно.