Post by prempathoopspunccong on Feb 4, 2022 19:37:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Mäng ei reageeri
Crazy Restaurant 2021 არკადული quu
Minupoolne viga & ma ei saanudki aru, aga Burgeri restoranis kana töötab! Restorani Crazy meeskond tänan teid minuga ühendust võtmast ja vabandage võimalike ebamugavuste pärast, kuid isegi kui mu toiduaineid on uuendatud, on taset võimatu ületada ja ma pean pöörduma tagasi sõõrikurestorani
Pole hea aga ok
Inimesed peaksid mängima omas tempos, see ei tohi kliente vihastada ega neile meeldida, toitu põletada ega ära visata. See on mäng, mitte päriselu. Lisaks on ajaplaneerimisel aega liiga vähe. Lisaks ei anna me kalliskividest meile piisavalt kalliskive. Ma annaksin selle 5-ga, kuid see on kõik see, mis teil seal on. Nii et palun võtke see ära, siis ma annan sellele kõrgema. Sa ei saa sellest lahti.
väga tore mäng
Mulle see väga ei meeldinud
2. restoran ei avatud 😡😡😡😡
Lõbus. Meelelahutus
Mulle meeldis see mäng väga, see on väga hea mäng vaba aja kasutamiseks
Olen seda mängu oodanud. Ma armastan seda, kuid olen ärritunud, et teid pettakse ostma rasketel tasemetel teemante
Cat Bird ماجراجویی sya
Suurepärane
Halb, jätkab muusika esitamist, kui see on külmunud ..parandage see!!!
Tõesti hea, kuni edasi ei saa
Hea välimusega mäng. Liiga lollakas. Reklaamid veavad mängu mitu korda välja ja lukustavad selle, mistõttu peate taaskäivitama. Peaaegu eranditult siis, kui üritatakse saada topeltpreemiaid ja siis jääb mäng meelde ainult ühekordse preemia ilma võimalust uuesti teenida. Kokkusattumus?
Olen selle mänguga siiani väga rahul. Mulle meeldib, kuidas nad annavad teile preemiaks teemante ja Ch-videoid vaadates raha. Minu arvates on see väga lahe! Ma lihtsalt loodan, et nad seda ei muuda.
Mulle meeldiks see rohkem, kui poleks seda paganama "hotsupanga" tüütust!
kena mäng
Just sellistest mänguarendajatest ma räägin! Olen kokandusmängude suurim fänn ja otsin alati UUSI toiduvalmistamismängude rakendusi. MA LEIDSIN SELLE TÄIUSLIKU 4 MINU! "Hullurestoranil" on ülikiired allalaadimised, taskukohased võimalused kalliskivide ja müntide hankimiseks, suurepärane realistlik graafika ja väljakutseid pakkuvad tasemed. Loodan, et jään selle mängu juurde pikaks ajaks! Suurepärane töö, poisid!
Ikka veel oma esimeses restoranis, kuid olen siiani muljet avaldanud. Pole midagi põletatud, võitnud kõik tasemed ning reklaami vaadates on saadaval palju tasuta kalliskive ja münte. Senikaua, kuni kerge tempo jätkub, tõstan oma reitingut – olen mänginud palju neid mänge, nende raskusaste suureneb järsult, see rikub lõbu ja muudab selle värvikaks tulude tõstjaks, mis pole mänguarendaja jaoks vajalik. nende töö. Loodetavasti jääb see nauditavaks ja huvitavaks!
Kliendid saavad pitsapoe tasemel väga kergesti vihaseks. Kas on võimalik aeglustada? Tuli jätkata võimenduste kasutamist.
Mulle meeldib see mäng rohkem kui teine
Mulle meeldib see mäng, kuid alati, kui ma mängust väljun, kadus kõik edusammud, mistõttu desinstalli
See on lõbus ja kiire tempo armastan seda
Mäng on tõesti lõbus, ma naudin ennast, ma armastan seda mängu
Saatsin tugimeeskonnale meili, kuid pole vastust saanud, kas keegi võiks sellega tegeleda!
Siiani on lihtsalt alustatud nii hästi
See on sõna otseses mõttes nagu iga teine toiduvalmistamismäng, mida Play poest leiate. Alustage põhitasemega ja teenige siis piisavalt, et kõike uuendada.
See mäng oli alguses lõbus, siis teises restoranis oli vaja andmeid, mida ma kasutasin ja mis ei avane .. olen seda rohkem kui korra proovinud, ikka ei avane .. see on nii tüütu .. pean desinstallima 😠
Okei
Mulle meeldib see mäng. Kuid ma olen lõpetanud esimesed 4 restorani ja ei saa viiendat avada, seega annan sellele praegu ainult 3 tärni
mulle meeldib see mäng, kuid sellel on mõned vead, see käsib teenindada teatud arvu kliente, näiteks 12, siis see annab teile 5 klienti ja sulgeb, siis pean kulutama kõik oma kalliskivid ja ikkagi ei piisa, kui see on parandatud, tahaksin uuesti installida
See mäng on tõesti lõbus